21.september inviterer vi alle barnehager og skoler i Lister til en digital «kick off» i Lyngdal kulturhus. Digital «kick off» markerer startskuddet for en regional digital satsing for skolene i Lister, hvor hensikten er å utnytte det eksisterende regionale samarbeidet for barnehager og skoler i Lister til å tilby kompetanseheving og erfaringsutveksling som treffer behovene i den enkelte kommune og skole. Vi ønsker også å invitere med barnehagene i regionen for å vise ulike digitale verktøy som passer godt for dem.

Denne dagen er gjort mulig gjennom et samarbeid med Universitetet i Agder og Undervisningsverkstedet (UV) ved avdeling for lærerutdanning. Alt utstyr for dagen lånes fra UV, og sammen med utstyret stiller også lærerstudenter og ansatte som jobber med digitale verktøy i opplæring- og undervisningssituasjoner i barnehage og skole.

Dette blir en dag med mulighet for ansatte i barnehage og skole til å selv prøve et mangfold av digitale verktøy tilpasset ulike opplæringssituasjoner. Vi har ca. 80 påmelde fra barnehager og skoler i Lister, representert fra samtlige seks kommuner, kommer for å lære noe nytt, bli inspirert, dele erfaringer, se muligheter, leke og utforske.

Digital «kick off» arrangeres av Lister Pedagogiske Senter, som en del av digital satsing for regionalt skolenettverket i Lister.

Hovedansvarlig v/LPS er

Jan Martin Hammersland
Konstituert leder
Tlf. 91877617
Epost: jan.martin.hammersland@listerpedsenter.no