Det politiske og administrative arbeidet i Lister er fylt med god innsats og gode resultater. Dette bør få mer oppmerksomhet enn det gjør i dag, og vi ønsker å bidra til at det gode arbeidet kommer frem i lyset!

Listersamarbeidet arrangerer derfor kurs om å skrive engasjerende og lettleste tekster, finne gode overskrifter og ta lekre bilder slik at du får formidlet ditt innhold best mulig.

Kursets er basert på Listersamarbeidets verdier synlig, folkelig og engasjerende. Erlend Haddeland i Media Sør har satt sammen og holder kurset.

Her lærer du:

● å skrive lettleste tekster

● hvordan bruke tekst til å oppnå konkrete mål

● om effektiv lenking i teksten

● rutinene før du publiserer en tekst

● å lage overskrifter som blir lest og klikket på, uten å overselge

● hvordan skrive pressemeldinger

● å tenke som en avisredaksjon

● å ta mobilbilder som en proff

Sett av onsdag 9. oktober kl. 09.00-13.30

Kurset varer 4 timer og inkluderer mat

Kursavgift: 850kr

Postgården, Stasjonsgata 26, 4580 Lyngdal

Kurset er fortrinnsvis for de som er knyttet til Listersamarbeidet. Etter den 18. blir påmeldingen fri for alle.

Vi samarbeider med Lister Nyskaping om administrering og påmelding til kurs.

Meld deg på her

Om kursholder:

Erlend Haddeland ​​i Media Sør kommer fra jobben som ansvarlig redaktør i Lyngdals Avis. Avisen vant ​​årets nyskaping under mediedagene i Bergen ved å tenke annerledes, og året etter ble de  lokalavisen med størst fremgang i Norge. I dag jobber han med å lage digitalt innhold for nasjonale artister og bedrifter i alle størrelser, både gjennom video, artikler og annet innhold i sosiale medier. Han beskrives av sine kollegaer som en 70-åring i en 29 år gammel kropp (mest fordi han hørte på The Beatles på ungdomsskolen), men holder seg ung ved å skrive 615 tastetrykk i minuttet.

Besøk Media Sør