En utdanning for livet!

Alle lever vi ulike liv. En utdanning gjennom Lister Kompetanse kan kombineres med det livet du lever i dag, og gjør deg klar for livet som kommer.

Vi er din tilbyder for utdanning på universitets-, høgskole- og fagskolenivå.
Og de aller fleste studiene kan du ta gratis!

Følg oss for å følge med! Du finner oss på INSTAGRAM & FACEBOOK.
Studenthistorier
Jenny var voksen da hun gjorde alvor i å studere. Ungene hadde flyttet ut og hun hadde over 20 år igjen av arbeidslivet. Hun ville ikke bare sitte og vente på å pensjonere seg. Mange år tidligere hadde hun hørt om utdanning via Lister Kompetanse, og plutselig dukket det opp en mulighet for å bli regnskapsfører. Videre utdanning aldri hadde vært aktuelt om ikke hun kunne ta det deltid hjemme i Farsund. Det å studere har vært travelt, men vanvittig bra! Vi ønsker at du og dine får samme mulighet som Jenny. Ta gjerne praten med de rundt deg om at vi finnes!
Vi lever alle ulike liv. En utdanning gjennom Lister Kompetanse kan kombineres med livet du lever i dag, og gjøre deg klar for livet som kommer.
Siri følte løpet for utdanning var kjørt. Med familie, hus og hjem i Eiken var det uaktuelt å flytte for å studere. Gjennom Lister Kompetanse fikk Siri muligheten til å bli barnehagelærer, med undervisning og praksis lagt til rette for livet hun allerede levde. Nå råder hun andre til å gripe sjansen og hoppe i det!

Daglig leder:
Hilde Strømme
941 68 444
Send e-post

Prosjektansatt:
Malin Stokkeland
976 60 839
Send e-post

Lister Kompetanse AS, Postgården 3. etg,
Stasjonsgata 26, 4580 Lyngdal


Tilbudet er i kontinuerlig endring. Vi tar forbehold om feil eller endringer.

Aktuelt
Tidligere studier